Final Evaluation

This slideshow requires JavaScript.

As a final project to end my year I am over all very happy. I believe that it portrayed who I want to be as a designer; to make a space for experience that someone will never forget and impact someone’s life for the better. I am pleased with how the scheme turned out, especially as I challenged myself to find my own building in my limited time, and it was a large building with lots of restrictions. I also delivered more spaces than I thought I would be able to in the short time frame.

Although pleased, I don’t feel that the visuals show the impact and mood that I was hoping to portray, I feel that because I got very enthusiastic about the space as a whole I concentrated on getting every room done to a mediocre standard, when if I had focused in on one or two rooms I could have got very stunning visuals for them and shown how this space could have really looked. However, though the design and the visuals that I did create I hope that the general scheme and scale of this piece is shown. Through more work over the summer I am hoping to create the visuals that will make this piece stand out.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s