‘City Fits’

Communication review,

When starting my design, I explored a way of making a historic feature of the current interiors. To do this I decided to put a large glass box into the space that will allow all activities to be held within, making a museum of the current interiors; not to be touched but to be admired.

Screenshot (230)

Inside the glass box will contain a stage, bar, seating and display area for art work. This will be a multi- functioning space and be easily adapted for each individual client depending on what artist wants to use the space.

Through doodling over the holidays, I have created a scheme revolving around circles.

This drawing has inspired me to create a flow of different elements of the design through the building…

Screenshot (255)

I then plan to future this scheme by adding circles into all elements of the design such as, a round stage, table, chairs, bar and decorative features.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s